Drie, twee, een

Drie werd twee vannacht."...dus niet vergeten je wekker een uur terug te zetten".
"Een wekker is een uitvinding voor mensen die geen kinderen hebben." Dacht ik vanmorgen botweg. "Net als het winteruur." Want langer slapen of niet. Half acht is half acht, ook al spreken we af om dat nu half zeven te noemen. Van conventies trekt een kind zich niks aan, bioritme en gewoontes daarentegen...

Haider komt uit de kast(of moet ik zeggen uit de kist). Halfweg het het verhaal staat er grappig vermeld dat de versie die in de media is verschenen, van hem en zijn ruzie met de man van zijn leven waarna hij zich ging bezatten in een homobar en zich dronken te pletter reed, volgens zijn vrouw niet klopt:"Hij zou nooit zoveel drinken".
Grappig, hij zou nooit zoveel drinken.

En dan was er vandaag nog de documentaire. Wegens toch vroeg wakker maar op tijd begonnen. De structuur nog eens doorlopen. Een nieuwe selectie beelden stond klaar om begrepen te worden. Fantastisch hoe je steeds nieuwe dingen blijft ontdekken in materiaal dat je al lang uit het hoofd dacht te kennen. Nog op een leuk boek gestoten trouwens 'Once' van Wim Wenders, een duitse cinematograaf. Je kent hem misschien van 'The million dollar hotel'. Leuke combinatie van hersenspinsel in woord en beeld. Een aanrader als je van beide houdt.

Geen opmerkingen: