jacuzzi surfin'


Ballad for my friends. Het werkt verslavend dat gevoel. Een emotionele drag doorheen een land waar jij koning bent. Niemand kan binnendringen. Wetten en muren onbepaald zijn. 1, 2, 3, 4 oi oi & were the bro's. Samen aan de kant een wiel vervangen, ne maat helemaal naar holland laten komen om u te depaneren of mekaar oppeppen om golven die vanop de kant al hoog lijken te trotseren. Het zit allemaal in die wereld van goei momenten. Zaken die geen geld kunnen kopen, die je steeds bij je draagt en met één gedachte je opnieuw weemoedig maken. En dan staat de realiteit van geld verdienen voor je deur, werk je jezelf een pleuris om wat vooruit te geraken en kijk je uit naar de moment dat je de volgende lege bladzijde kan beschrijven with the best stories to tell.
Of kort gezegd, thank you my friends, for another great vacation.

fw: gezever

UPDATE: Indien je hier terecht bent gekomen omdat je wil weten of de mail die je van Microsoft kreeg echt is of niet, laat ik je meteen zeggen, alle mails waarin een of andere instantie je geld belooft om ze door te sturen is SPAM. Verwijder ze, negeer ze, stuur ze niet door. Het kost je enkel tijd en energie. Onderstaande post, is dan ook een sarcastische opmerking om het misbruik van de goedgelovigheid der mensen aan te kaarten. Veel plezier.


‘t IS ECHT ECHT ECHT !!!!

Toen ik bovenstaande mail openklikte rinkelde mijn telefoon.

Aan de andere kant van de lijn, een meneer van Microsoft. Hij zei dat hij had gezien mij ‘de mail’ was doorgezonden.

Of hij even mijn rekeningnummer mocht weten. ‘Waarom precies’ was mij eerste reactie. Ik bleek de 100.000.000ste ontvanger van deze mail te zijn. Stel je voor de honderd miljoenste. What are the odds, right? Ik vroeg even of dit een grap was. Tuurlijk niet. ‘Zo meteen zal je ook een mail van een gerechtsdeurwaarder ontvangen’ zei hij, om een afspraak te maken om de cheque te overhandigen. Cheque? Welke cheque? Die 245€ die jullie beloven? Stort die maar gewoon op mijn rekening, je hebt de nummer nu… Nee, nee meneer Peeters , u heeft 1.000.000 € gewonnen. De hoofdprijs zeg maar…. Ik werd even stil, warm en koud te gelijk, een miljoen euro… wow en dat allemaal dankzij mijn vriend dit naar mij doorstuurde. Door gewoon een mail te ontvangen…

Dank je ! ! ! Wie had dit ooit kunnen denken. Ik die steeds dacht dat mailtjes zoals deze om zo door te sturen pure onzin was. Rommel om mensen van hun tijd te beroven of om op een goedkope manier wat e-mailadressen te ronselen om achter af je mailbox vol te dumpen met spam.

Ongelofelijk…. Merci!

wonder

Denk eens aan iets wat je graag anders zou zien.
stel dat vannacht wanneer je slaapt er een wonder zou plaats vinden. Enkel weet je het niet. En dat wonder zorgt ervoor dat je al je 'problemen' ineens zijn opgelost.
Wat zou er anders zijn als je 's ochtends wakker wordt?